Sweek, het sociale platform voor gratis lezen en schrijven

Sweek, het sociale platform voor gratis lezen en schrijven, is vrijdag 4 en zaterdag 5 november aanwezig op de Boekenbeurs in Antwerpen om de mobiele app aan het Vlaamse en Nederlandse publiek te introduceren. 

Naast de mogelijkheid om meer te weten te komen over dit nieuwe platform, kunnen bezoekers meedoen aan de schrijfwedstrijd en beide dagen kans maken op een gloednieuwe tablet.

Vele nieuwe verhalen van aspirant auteurs en reeds doorgebroken schrijvers worden dagelijks geplaatst op Sweek, en er zijn meer dan 20.000 literaire klassiekers in meer dan 10 talen beschikbaar. Momenteel plaatst top auteur Corine Hartman elke week een hoofdstuk van haar korte thriller ‘De hoofdprijs’ op Sweek.

https://sweek.com

Nieuws

De Boekenbeurs gaat in 2017 van start op zondag 29 oktober tot en met 5 november, en van 9 tot en met zondag 12 november. Op 27 augustus kan je hier op de website al terecht voor de eerste info en je online tickets.

Proficiat Lieve! 2017 kan alvast niet meer stuk voor Lieve, zij stuurde ons haar top 3 uit de Prachtige 80-lijst door en zat het dichtst bij de schiftingsvraag. Ze mag samen met haar man alvast beginnen dromen van een fantastische reis naar Cuba.

Alle stemmen zijn ondertussen geteld, het kroontje opgepoetst. Het Prachtigste boek van de Prachtige 80 is: De Vliegeraar van Khaled Hosseini

100 Vlaamse boekhandelaars hebben voor jou "de Prachtige 80" geselecteerd. Tachtig titels uit de afgelopen 80 jaar die je volgens hen gelezen moet hebben.

Het stripalbum ‘Elsje maakt geschiedenis’ van Eric Hercules en Gerben Valkema wint de Willy Vandersteenprijs 2016.

Nieuwsbrief

Twitter

Aan het eind van #Boekenbeurs #Utrecht loting voor posters van Gitte Spee gittespee.nl. Nr 218 en 319 1/2 pic.twitter.com/6WmqtGQxYX
Aan eind van #Boekenbeurs #Utrecht loting voor posters van Gitte Spee gittespee.nl. nr 218 en nr 319 1/2 pic.twitter.com/GN0XwizbvM
Aan het eind van #Boekenbeurs #Utrecht loting voor posters van Gitte Spee gittespee.nl. nr 218 en nr 319 pic.twitter.com/IDPJNAZ5WX
load more
Volg ons op